A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Завершено проект соціальної дії "Від перешкод до перемоги у громади спільні кроки!"

Дата: 24.10.2018 01:12
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Як швидко плине час, особливо за плідною працею!

Так само непомітно пролетів місяць присвячений спільній реалізації проекту соціальної дії «Від перешкод до перемоги у громади спільні кроки!».

Згадавши, як відбувався процес збору та обробки аналітичних даних (анкетування, фокус-групи), як зароджувалась ідея вирішення проблеми, як створювався Штаб Активних Громадян, проводилися зустрічі, наради, активності, а після повернутись у теперішнє, оцінивши сьогоденний результат, можна підвести підсумки.

В ході реалізації проекту вдалося залучити широке коло активістів, різного віку та статті: школярів, представників органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, сфери бізнесу, працівників установ тощо. Таким чином, наша громада об’єдналася, ставши одним цілим, задля вирішення суспільної проблеми – відсутності місць для культурного відпочинку та дозвілля у Бехтерській ОТГ на свіжому повітрі.

Завдяки небайдужній частині населення, відтепер, в с.Бехтери, хоча і частково, та вже відтворено історичну пам’ятку минулих часів – алею ім.М.М.Суботи, Героя Другої світової війни.

За рахунок використання автономних вуличних ліхтарів на сонячних батареях, вдалося привернути увагу до можливих альтернатив звичного способу освітлення, продемонструвавши метод збереження і відтворення цілісності навколишнього середовища.

В с.Олексіївка проведено туристсько-патріотичне таборування, яке нагадало жителям про популярність занять спортом та фізкультурою. Облаштувавши кемпінгову зону відпочинку та дозвілля, вдалося привернути увагу молоді до здорового способу життя, зробивши акцент на креативності спортивних можливостей.

Наостанок, хочу нагадати, що проект реалізовано при підтримці Фонду «Об’єднання» в рамках Школи Community Mapping, що фінансується Міністерством закордонних справ Чеської Республіки та співфінансування органів місцевого самоврядування, ініціативної групи населення.


Велике подяка всім та кожному, хто долучився!

Ми разом розпочали цей шлях! Надалі - нові вершини!

 

Блакитна Владислава



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь