Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

З днем Конституції!

З днем Конституції!

Вітаю з Днем Конституції України і від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

11:46 28.06.2024

Відкриття гуманітарного ХАБУ для мешканців Бехтерської громади, які проживають на території м. Миколаїв та Миколаївської області

Відкриття гуманітарного ХАБУ для мешканців Бехтерської громади, які проживають на території м. Миколаїв та Миколаївської області

Дорогі земляки, які тимчасово проживають у місті Миколаїв та Миколаївська область, для вас починає працювати гуманітарний хаб Херсонської області за адресою:

12:46 06.06.2024

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом.

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом.

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом. Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення. Загалом за три дні з Криму вивезли понад 190 тисяч кримських татар. Також у 1944-му з півострова депортували понад 40 тисяч болгар, вірмен, греків, турків і ромів. Після незаконної анексії Криму в 2014 році російська влада продовжує дискредитацію та утиски кримських татар, що залишилися на півострові. Верховна Рада України Постановою від 12 листопада 2015 року № 792-VIII «Про визнання геноциду кримськотатарського народу» визнала депортацію з Криму кримських татар у 1944 році геноцидом кримськотатарського народу і встановила в Україні 18 травня День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. У Постанові наголошується: «Системний тиск на кримськотатарський народ, репресії громадян України за національною ознакою, організація етнічно і політично мотивованих переслідувань кримських татар, їхніх органів, таких як Меджліс кримськотатарського народу та Курултай кримськотатарського народу, на тимчасово окупованій території України з боку державних органів Російської Федерації, починаючи з дати тимчасової окупації, є свідомою політикою етноциду кримськотатарського народу».

17:10 18.05.2024

8 травня 2024

8 травня 2024

Минулого року Верховна Рада України Законом «Про День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановила 8 травня як День пам’яті та перемоги – єдину дату, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.

11:18 08.05.2024

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Зі святом Великодня! Христос Воскрес! У цей світлий і урочистий день Пасхи бажаю  усім нам непохитної віри, здоров’я, затишку та миру в родинному колі, благополуччя та процвітання, оптимізму та впевненості, великого терпіння та мудрості.  Великдень — найважливіше свято для всіх християн. Воно символізує перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

19:52 05.05.2024

Повідомлення про Перейменування вулиць і провулків в населених пунктах Бехтерської територіальної громади

Повідомлення про Перейменування вулиць і провулків в населених пунктах Бехтерської територіальної громади

На виконання чинного законодавства України щодо очищення топономічного простору від імперських російських маркерів (Закон України "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії") Тимчасовою комісією з питань перейменування населеного пункту, вулиць, провулків та інших об’єктів  населених пунктів Бехтерської сільської громади, пропонуємо внести свої пропозиції  щодо присвоєння нових топономічних назв нашої громади.

23:53 22.03.2024

Опитування!

Опитування!

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.

17:39 23.02.2024

Хвилина мовчання.

Хвилина мовчання.

       Сьогодні росія, як і 90 років тому, переслідує ту саму мету – знищення

01:33 25.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь