A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

Алгоритм дій направлений на підтримку людини у кризових ситуаціях

Алгоритм дій направлений на підтримку людини у кризових ситуаціях

З метою підвищення рівня обізнаності громадян публікуємо, розроблений Державною Службою України з надзвичайних ситуацій алгоритм дій направлений на підтримку людини у кризових ситуаціях (ступор, істерика, агресія, панічна атака).

17:41 05.06.2023

Щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій

Щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій

Постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 340 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій" внесено зміни до порядку надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій.

16:42 31.05.2023

Проєкт Дія.Освіта

Проєкт Дія.Освіта

17 травня 2023 року Міністерство цифрової трансформації запустило маштабний проєкт Дія.Освіта.

22:51 30.05.2023

Національна програма «ВідНОВА:UA»

Національна програма «ВідНОВА:UA»

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA». Національна програма «ВідНОВА:UA» націлена на активну, драйвову молодь віком від 18 до 35 років, та людей, які бажають дізнатися більше про свою країну, які вже відвідали багато місць в Україні й на тих, хто тільки мріє про подорожі. У рамках програми розпочато набір для участі в молодіжних обмінах. Ключова мета програми обмінів - об’єднання нації, формування соціальної активної молоді та відновлення країни. Кожен обмін триватиме 5 інтенсивних днів. Етапи проведення обмінів: І обмін - червень – липень; ІІ обмін - липень – серпень; ІІІ обмін - серпень – вересень. Реєстрація здійснюється за посиланням http://http://surl.li/hatci Детальна інформація про програму на сайті http://eidos.org.ua/vidnovaua/

21:53 30.05.2023

Опитування бізнесу для оцінки його потреб

Опитування бізнесу для оцінки його потреб

Center for International Private Enterprise (CIPE)  https://www.cipe.org/   (Центр міжнародного приватного підприємництва) наразі проводить оцінку потреб малого та середнього бізнесу а також органів державної та місцевої влади України для напрацювання програми донорської допомоги Україні на найближчі роки.

16:53 17.05.2023

Інформація для випускників 9 та 11 класів

Інформація для випускників 9 та 11 класів

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного, особовий склад якого в 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса з метою подальшого виховання майбутніх захисників України запрошує на навчання учнів, які закінчують 9 та 11 клас до вступу.

18:49 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь