Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Інформаційна виставка на тему: «Родина – батько, мати і дитина»

Дата: 17.05.2019 13:55
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

 

У приміщенні Бехтерської сільської бібліотеки, за співпраці з бібліотекарем – Буряк І.С., до Міжнародного дня сім’ї та до Дня матері, відбулася інформаційна виставка на тему: «Родина – батько, мати і дитина».

Метою заходу стало пропагування цінностей сімейного життя, відповідального батьківства, ролі матері в родин.

На зустріч було запрошено наймолодших читачів бібліотеки – учнів Бехтерського опорного закладу ПЗСО та їхніх матусь, увазі яких було представлено художню та науково-популярну літературу.

Блакитна В.В. – соціальний працівник комунальної установи «Бехтерський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», разом з директором – Швець О.Г., привітали всіх присутніх зі святами (12 травня – День матері, 15 травня – День сім]ї) та провели бесіду, з елементами виховної роботи, наголосивши на важливість розбудови міцних взаємовідносин між батьками та дітьми.

Доповідач закликала звернути увагу громадськості на численні проблеми сімї, адже сімя – це основний елемент суспільства!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь