A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Служба зайнятості – ми працюємо для Вас!

Дата: 10.10.2019 09:58
Кількість переглядів: 275

                                 Служба зайнятості – ми працюємо для Вас!

          Головним принципом діяльності Голопристанського міськрайонного центру зайнятості є індивідуалізований підхід до оцінки потреб і можливостей кожної людини та надання максимальної допомоги у працевлаштуванні. Наша мета - допомога людям у пошуку роботи. Фахівці центру зайнятості надають широкий спектр послуг тим, хто хоче знайти чи змінити роботу, напрям своєї діяльності. Саме ці питання щотижнево висвітлюються на семінарах із загальних питань зайнятості. Безробітних ознайомлюють з основними послугами державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання. Акцентується увага на використанні нових електронних сервісів державної служби зайнятості.

          На сайті служби зайнятості Ви можете ознайомитися з детальним описом послуг (www.dcz.gov.ua) та скористатися новими сервісами.

Насамперед, це «Електронний кабінет шукача роботи», у якому користувачі можуть створити власне резюме, уточнити заплановані та фактичні дати відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості.

 Звертаємо увагу на такі сервіси державної служби зайнятості, як: «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри» (profi.dcz.gov.ua) і «Моя професія: консультаційна мережа» (myprofession.com.ua), на яких можна пройти тестування і визначити рівень власних професійних інтересів, інтелекту та особистісні схильності до певного виду професійної діяльності. Це пізнавально й корисно як для дорослих, так і для школярів.

          А також є можливість скористатися послугою "Електронна черга", обрати центр зайнятості, зазначити мету, дату та час відвідування.

          Велика увага приділяється перевагам легальної зайнятості, тому що за нинішніх реалій проблема офіційної виплати заробітної плати та легалізації зайнятості набула особливої гостроти. Корінь цієї проблеми криється у невмінні громадян користуватися своїми конституційними правами, недостатньому рівні правової освіти, відсутності свідомості та поваги до законів, як у керівників підприємств, так і працівників.

    Проблема нелегальної трудової міграції набрала особливої актуальності на сьогодні. Наша мета – попередити і застерегти людей не стати жертвами таких ситуацій. Адже торгівля людьми це, як правило, наслідок нелегальної трудової міграції.

     У наш час необхідно швидко адаптуватися до сучасних вимог ринку праці, здобувати нові знання, розвиватися, не зупинятися на досягнутому і невтомно рухатися вперед. За що б ви не взялися, головне – будьте віддані своїй справі до кінця. Не обов’язково досягати якогось зоряного успіху, головне бути чесним перед самим собою в обраній професії та робити те, що любите і любити те, що робите!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь