A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Ми проти насилля

Дата: 02.12.2019 13:10
Кількість переглядів: 478

Мабуть, радісними є очі дітей, коли у них щасливе дитинство, коли ніщо не пригнічує і не турбує. А сумними – коли діти зазнають страждань, принижень.
На жаль, ми живемо у світі де, існує таке негативне явище, як насилля. Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування.
І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми можемо зупинити його.
У період з 25 листопада по 10 грудня триває щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства сім’ї, протидії торгівлі людьми і жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. Україна приєдналась до акції «16 днів проти насильства» у 2001 році.
2 грудня в Бехтерському ОЗ ПЗСО, працівниками відділу соціального захисту і охорони здоров'я населення, було проведено виховну годину з учнями 4х класів на тему "Ми проти насилля".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь