A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Урядова програма підтримки власниками бджолосімей

Дата: 04.06.2020 11:15
Кількість переглядів: 247

Урядова програма підтримки власниками бджолосімей надаватиметься на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям, сімейним фермерським господарствам та фізичним особам, які є власниками бджолосімей (за наявну в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю, у разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу).

Крок 1. Підготувати для отримання дотації за бджолосім’ї документи:

копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
копію рішення про державну реєстрацію потужності;
копію довідки про відкриття поточного рахунка, видану банком (юридичні особи);
копію довідки або договір про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);
копію паспорта громадянина України (фізичні особи);
довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі (юридичні особи);
копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (юридичні особи);
довідка, видана органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи – підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).
Крок 2. Подати документи до 01 жовтня поточного року за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади (далі – органи місцевого самоврядування).

Крок 3. Отримати бюджетні кошти на рахунки відкриті у банку.

Звертаємо увагу: Підставою для внесення органами місцевого самоврядування до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання (юридичних осіб), які є власниками бджолосімей, у державному реєстрі потужностей операторів ринку.

Для отримання державної реєстрації потужності операторів ринку подається заява до територіальному органу компетентного органу за адресою потужності (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 р. № 39).

Ветеринарно-санітарний паспорт пасіки (додаток) видається районним (міським) управлінням Держпродспоживслужби на пасіку незалежно від форми її власності і є документом, який засвідчує ветеринарно-санітарний стан пасіки (наказ Міністерства аграрної політики України та Української академії аграрних наук від 20.09.2000р. № 184/82).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь