A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

 28 квітня - день захисту людей праці! 

Дата: 30.04.2021 11:39
Кількість переглядів: 1003

                                 28 квітня - день захисту людей праці! 

 

Всесвітній день охорони праці щорічно відзначається в Україні 28 квітня. Заходи та тиждень охорони праці в Україні пройдуть під гаслом «Передбачати, підготуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР»

Олешківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області також долучилося до виконання заходів.

15 квітня 2021 року за участю страхового експерта Олешківського відділення  Козира О.В. пройшов семінар для безробітних у філії Херсонського обласного центру зайнятості. З метою сприяння попередження нещасних випадків і захворювань на робочому місці і в побуті присутнім були роз’яснені питання упередження нещасних випадків і документального фіксування фактів травматизму на виробництві, про безпеку щодо захворювання на COVID -19.

27 квітня за ініціативи Олешківського відділення Фонду та за згодою Управління освіти, у справах сімї, культури та спорту Олешківської міської ради було проведено семінар -  нараду. У семінарі взяв участь страховий експерт з охорони праці   Олешківського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області. Від управління освіти були присутні керівники   та відповідальні за стан охорони праці освітніх закладів м. Олешки та  Олешківського району. Присутнім була доведена інформація про стан виробничого травматизму за 2020 рік та перший квартал 2021 року. Також роз’яснені вимоги Законів України  «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування..», «Про охорону праці», питання вимог «Порядку розслідування нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», затвердженого Постановою КМ України від 17.04.2019 р. №337, питання щодо проведення якісної профілактичної роботи на підприємстві (в установі, організації), щодо запобігання випадків виробничого травматизму на виробництві.

           О.В.Козир зупинився на цьогорічній тематиці відзначення Дня охорони праці, присвяченій проблемі інфекційних захворювань з особливою увагою на коронавірусну інфекцію, яка охопила весь світ. «Ситуація, що склалась, закликає нас усвідомити важливість попереджувальних та профілактичних заходів щодо безпеки і здоров’я працівників, до дієвого та дисциплінованого дотримання всіх належних вимог», - сказав він.

 

Страховий експерт з охорони праці  

Олешківського відділення   УВД ФСС

України в Херсонській області                                           Козир О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь