Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Як захиститися від лжекредитів у майбутньому?

Дата: 19.05.2021 14:33
Кількість переглядів: 799

Як захиститися від лжекредитів у майбутньому?

По-перше, якщо ви загубили паспорт, слід відразу звернутися в поліцію і повідомити про втрату документа (навіть, якщо шахраї візьмуть кредит, у вас буде підтвердження того, що в цей момент паспорт був загублений).

По-друге, якщо будете комусь давати свої копії документів (навіть при працевлаштуванні на роботу) на них слід зробити примітку (наприклад, «Копія паспорта нада для ТОВ «Лендор»).

Підводячи підсумки, можна сказати, що найголовніше правило - це берегти свій паспорт і на будь-яких його копіях робити відповідні примітки, про це написано вище.

За матеріалами сайту:

https://protocol.ua/ua/na_vashe_im_ya_vzyali_kredit_yak_uniknuti_borgu_i_znayti_shahraya/

Також додатково нагадаємо, що: звернувшись до Голопристанського місцевого центру з надання БВПД громадяни мають можливість отримати правові консультації з будь-яких питань, допомогу в складанні документів процесуального характеру та скористатись послугами адвоката абсолютно безкоштовно. Роботу адвоката оплачує держава.

Також можна отримати безоплатну правову допомогу, зателефонуваши на безкоштовний номер системи БПД, поставивши запитання в месенджер сторінки Facebook, на Інстаграм-сторінці системи БПД, прочитавши правову інформацію на телеграм-каналі "Безоплатна правова допомога" та, обговоривши її у нашому чаті.

Голопристанський місцевий центр з надання

безоплатної вторинної правової допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь