A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

«GRAND EXPERT» (безкоштовна реєстрація за посиланнямт: www.grand.expert)

Дата: 20.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 536

 З метою вжиття заходів і забезпечення гарантій дотримання прав та захисту інтересів фізичних та юридичних осіб, які займаються бджільництвом, підвищення ефективності ведення сільського господарства,  мінімізації випадків отруєнь бджіл є актуальним питанням налагодження дієвої співпраці представників державної влади, органів місцевого самоврядування, аграріїв, пасічників, щодо напрацювання спільних дій, спрямованих на забезпечення виконання норм чинного законодавства України щодо своєчасного повідомлення пасічників про застосування агрохімікатів.

        По-перше, просимо звернути увагу пасічників та аграріїв  на автоматичну інформаційну систему «GRAND EXPERT» (безкоштовна реєстрація за посиланнямт: www.grand.expert), використання якої покращить комунікацію між пасічниками та аграріями та стане додатковим дієвим механізмом по запобіганню отруєнь бджіл.

     Зазначена система моніторингового процесу дозволяє миттєво і безкоштовно оповістити бджолярів про планову обробку рослин засобами захисту. Сповіщення приходять у вигляді SMS - повідомлень або на електронну пошту бджолярам в радіусі 10 км. від оброблюваних ділянок . Інформація про планову хімічну обробку, що вказується на сайті, відповідно до законодавства України автоматично дублюється в друкованому вигляді у щоденному Всеукраїнському бюлетені планових хімічних обробок рослин

       Своєчасне сповіщення про хімічні обробки ділянок врятує від загибелі бджіл, захистить мед від забруднення пестицидами та зніме  відповідальність за можливі збитки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь