A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Податкова інформує

Дата: 17.12.2021 13:28
Кількість переглядів: 199

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До бюджету Бехтерської громади надійшло

понад 6,8 мільйона гривень єдиного податку

 

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та             м. Севастополі, упродовж січня – листопада 2021 року платники Бехтерської територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 6,8 млн гривень єдиного податку — на 763 тисяч гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Враховуючи, що відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок від підприємницької діяльності сплачується на рахунки територіальних громад, у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошують, що своєчасна та повна сплата єдиного податку сприяє розвитку нашого регіону, і закликають суб’єктів малого бізнесу свідомо та сумлінно ставитися до обов’язку сплачувати податки.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Власники та орендарі земельних ділянок Бехтерської громади сплатили до бюджету понад 13 мільйонів гривень

 

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня – листопада нинішнього року власники та орендарі земельних ділянок Бехтерської територіальної громади сплатили до місцевого бюджету понад 13,2 млн гривень плати за землю, що становить 25% від загальної суми надходжень і майже на 1,3 млн гривень перевищує минулорічний показник.

Податківці нагадують, що плата за землю – один із майнових податків, який сплачується щороку. Його зобов'язані платити фізичні особи, яким належить право власності на земельні ділянки. Це паї, які знаходяться у власності фізичних осіб, ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), земельні ділянки сільськогосподарського призначення, для садівництва, для особистих селянських господарств, городництва та інше.

Платники податків повинні розуміти особисту відповідальність за наповнення місцевого бюджету – не тільки дотримуватися законодавчо встановлених термінів сплати, а й забезпечувати наповнення його дохідної частини. Адже вирішення соціальних завдань, підтримка повноцінного функціонування громади та її соціально-економічного розвитку залежить передусім від забезпечення своєчасних і в повному обсязі бюджетних надходжень.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь