Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Відбір кадрів до Національної поліції України

Дата: 20.12.2021 15:01
Кількість переглядів: 255

 

 

 

ОБРАТИ ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА ПОДАТИ ЗАЯВУ НА ВСТУП

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2022 РОКУ

Фото без опису

Шановні відвідувачі!

Цей веб-портал призначений для електронної реєстрації кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету на денній формі навчання.

Перед заповненням електронної анкети необхідно ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції на офіційному веб-сайті відповідного закладу вищої освіти, а також визначитися із навчальним закладом, в якому бажаєте навчатися, за якою спеціальністю та спеціалізацією.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Для заповнення анкети Ви повинні мати особисту електронну поштову скриньку (поштові скриньки з російськими доменами не розглядаються), через яку здійснюватиметься активація Вашої анкети та будуть надсилатися повідомлення про проходження етапів відбору.

УВАГА!

 

У разі порушення Ваших прав під час відбору та направлення на навчання до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, у тому числі, вимагання неправомірної вигоди, Ви можете звернутися за тел.:

+38(044) 254-77-77, +38(050) 425-48-44

з 9.00 до 17.00 щодня, окрім вихідних та святкових днів

Телефон Департаменту внутрішньої безпеки для повідомлень про правопорушення, пов’язані з корупцією, чи інші протиправні дії, вчинені співробітниками правоохоронних органів:

+380 (50) 352 72 77

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь