Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Благодійний фонд “Support Kherson” забезпечує підтримку херсонцям, які проживають на деокупованій Херсонщині, та тим хто, виїхав у більш безпечні райони України

Дата: 09.06.2023 10:29
Кількість переглядів: 192

Благодійний фонд “Support Kherson” забезпечує підтримку херсонцям, які проживають на деокупованій Херсонщині, та тим хто, виїхав у більш безпечні райони України. Фонд проводить виїздні точки видачі у Херсонскій області. В Києві для підтримки ВПО працює штаб волонтерів. Організація надає продуктові набори та гігієну за попередньою реєстрацією. Для реєстрації потрібно заповнити форму. Після обробки Вашої заявки чекайте на сповіщення з датою, адресою та часом отримання гумдопомоги у месенджері Telegram від внутрішньої системи фонду.

P.S. У хабі, за адресою: Київ, вул Оболонська, 25 з понеділка 1 травня, працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. А саме, 2220 грн на особу на місяць протягом 3-х місяців. Задля вашої зручності і уникнення черг Ви можете зареєструватися у чергу за допомогою електронної форми, яка буде опублікована у Телеграм каналі. Детальніше про грошову допомогу від УВКБ ООН:

https://lnnk.in/dBj5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь