Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Бехтерській ОТГ діє пукнкт прийому та передачі предметів першої потреби.

У Бехтерській ОТГ діє пукнкт прийому та передачі предметів першої потреби.

Оголошення! Шановні мешканці Бехтерської ОТГ!  Нагадуємо, що Бехтерським територіальним центром надання соціальних послуг відкрито пункт прийому та передачі від громадян, підприємств, організацій одягу, взуття, меблів, предметів першої потреби. Просимо не байдужих жителів нашої громади приносити речі для допомоги односельцям у скрутні часи (прохання речі приносити у чистому вигляді). Речі приймаються та передаються сім’ям, які потребують соціальної підтримки. Задля прийому або передачі натуральнрї допомоги, звертатися у сільську раду, до соціальних працівників.

10:07 10.06.2019

Увага! Оголошення!

Увага! Оголошення!

  Шановні мешканці Бехтерської ОТГ!  Нагадуємо, що з 7-го травня, комунальною установою «Бехтерський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді" відкрито пункт прийому від громадян, підприємств, організацій одягу, взуття, меблів, предметів першої потреби для задоволення потреб малозабезпечених громадян. Просимо, не байдужих жителів нашої громади, приносити речі для допомоги односельцям у скрутні часи (прохання речі приносити у чистому вигляді). Речі приймаються та передаються сім’ям, які потребують соціальної підтримки. Звертатися у сільську раду, до соціальних працівників.

14:23 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь